yvonne monica olcay

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Monica Geuze en Olcay Gulsen "Zo lelijk" (Beeld)

Algemeenjan 01, 12:37
Bijna elke keer als Yvonne Coldeweijer wat plaatst is het wel weer raak en ontstaat er wat buzz in het showbiz wereldje. Dit keer gaat het item over peperdure miskopen, omdat haar video's zo goed gaan, heeft ze nu een deel 2 van de miskopen video. En in deze video haalt ze uit naar Olcay Gulsen en Monica Geuze.

Een dure aankoop

Misschien herken je het wel, je doet een dure aankoop, in dit geval een kledingstuk, maar uiteindelijk blijkt het een miskoop te zijn. Yvonne weet daar alles van, en maakte daar een tweede video van, wat ze zoals gewoonlijk plaatste op haar juicekanaal. Haar eerste video ging zo goed, dat er wel een deel twee moest komen.

Uithaal Olcay en Monica

Maar voordat ze van start gaat met de miskopen, wilt ze eerst iets kwijt aan Olcay Gulsen en Monica Geuze. ,,Deel twee van mijn designer-miskopen. En even een hele speciale ‘hoi’ naar Olcay en Monica, die mijn video hebben nagedaan”, grinnikt Yvonne in haar video. ,,Nee, serieus. Ik vind het wel heel leuk. Het was ook een super goed idee.”

Yvonne: "Zo lelijk"

Het eerste deel van haar video werd ongeveer een miljoen keer bekeken. ,,Dat is toch een smasher van een succes?”, zegt Yvonne, die zich gelijk weer tot Olcay en Monica richt. ,,Ik vond jullie video’s ook heel leuk om te zien. Hier vandaag ook mijn deel twee. Alleen mijn items zijn niet zo lelijk als die van jullie, zeg ik heel eerlijk. Ik bedoel, die tassen die ik voorbij zag komen… Dan vallen die van mij wel mee, of niet? Smaken verschillen.”

Miskopen

Dan gaat Yvonne verder en laat haar volgende miskoop zien. ,,Ik wil beginnen met deze tas”, zegt ze terwijl ze een roze tas van Jacquemus omhoog houdt. ,,Ik weet het, fabulous. Maar ik draag dit dus niet. Als het mooi weer is en ik heb een super leuke witte outfit aan, dan pak ik toch niet dít?” Eerder vertelden we al over haar bijna failliete investering, zijn dit dan overblijfsels van die tassen?
De vraag is of Olcay en Monica het hierbij laten of ook met een reactie hierop gaan komen. Het moddergooien is in ieder geval begonnen tussen de dames. Die elkaar vanaf nu nog meer in de gaten gaan houden.
yvonne miskoop1 576x1024
yvonne miskoop2 576x1024
Bron: Instagram Yvonne Coldeweijer