screenshot 31 5 2023 11 20 48

Ali B gespot met twee dames bij hotel "Als dat maar goed gaat" (beeld)

Algemeenapr 19 2023, 9:43
Ali B is gespot met twee dames op Tweede Pinksterdag bij het Van der Valk hotel in Almere. Juicepagina Reality.fbi plaatste foto's op hun story van zijn auto bij het hotel. Volgens een bron van het juicekanaal waren er ook twee meiden die aankwamen en bij hem leken te horen.

Hotel

De meeste mensen gaan naar hotels voor hun rust en plezier. Nu zal de rapper beide vast goed kunnen gebruiken na de afgelopen tijd. Het zal een hele zware periode voor hem zijn geweest. Vanwege in aflevering van BOOS van BNNVARA moet de artiest nu terechtstaan vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag inclusHief verkrachting. Vooralsnog ontkent hij alle beschuldigingen.

Ali B gespot

Ondanks de aantijgingen blijft hij natuurlijk een succesvolle artiest en zakenman. Het lijkt erop of hij dit langzaam maar zeker toch ook wel weer gaat oppakken. Niet iedereen heeft evenveel vertrouwen in hem als hij denkt. "‘Als dat maar goed gaat!", zei Reality.FBI over de foto's van Ali.

Van der Valk Ali B

Dit is overigens niet de eerste keer dat hij lekker bij een hotel afspreekt met een of meerdere dames.In januari werd hij zelfs al eerder bij het Van der Valk hotel gezien. Roddelpraat deelde op hun website de post van een van de dames waarin ze samen met Ali B op de foto staat. "FF chillen vd valk met ali", schreef ze erbij.

Bekijk hier de video

image 2023 05 30 135152 575x1024
image 1 1 1024x800
Bron: Instagram