chantal

Chantal Janzen doet bijna alle kleren uit en gaat viraal (Foto)

Algemeensep 15 2023, 20:07
Chantal Janzen weet wel hoe ze de aandacht moet trekken voor haar eigen tijdschrift, &C. Samen met Linda Hakeboom is ze weer eens uit de kleren gegaan. De presentatrice is het internet aan het breken met het kiekje dat ze zelf deelde.

Chantal Janzen

Chantal en Linda zijn te zien samen zonder bovenstuk langs elkaar waarbij Chantal Linda van achteren knuffelt. Uiteraard krijgen ze veel lof voor hun gedurfde fotoshoot met comments zoals "Oh ik vind de foto samen met Chantal heel mooi. ‘Don’t mess with us’ in vrouwenpower met klasse. Prachtig!"
Chantal zei onlangs over haar slaapkamer avonturen dat ze zich vergelijkt met voetballeers die zich onthouden van 'het doen' voor een wedstrijd. "Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. Als ik bijvoorbeeld een maand lang bezig ben met een werkproject, dan houd ik me een maand lang in."
Zo dus ook tijdens de weken van voorbereiding voor het Eurovisie Songfestival "Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima."

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom was juist open over haar ziekte in het blad LINDA "Het is nog steeds een beladen onderwerp, ik denk vanuit de generatie voor mij, die het nog steeds had over de ziekte 'k'. En dan was het idee: 'Die buurvrouw heeft k, laat haar maar even met rust. Mensen vinden het pittig om er mee geconfronteerd te worden, weten niet hoe ze er mee om moeten gaan."

Bekijk hier de beelden en meer van Chantal

Via IG, &C, Shownieuws