jadeanna selfie

Jade Anna krijgt kritiek op vakantie foto's na overlijden kat!

Algemeenjul 09 2023, 11:06
Jade Anna krijgt de wind van voren van haar volgers. Eerder deelde de influencer, een emotioneel bericht over haar kat. Bruce - zoals de kat heet - is overleden. Nu is ze op vakantie en dat gaat in het verkeerde keelgat.

Overleden

"Vandaag voelde zo dubbel. Wakker worden, wachtend op het berichtje dat Bruce (mijn kat) is overleden, omdat ik wist dat hij ingeslapen zou worden", begint ze haar bericht. Ze zag het wel aankomen. Ondanks het droevige nieuws, wil ze genieten van haar vakantie. Jade Anna deelt nog een paar pikante foto's en daar hebben haar volgers wat over te zeggen.
"Ondanks dat wilde ik alsnog genieten van mijn laatste vakantie dag, want ik was ook al een dag ziek op bed, dus ik had echt nog niks van het eiland gezien", vervolgt ze het bericht.
jade anna 1024x555

Kritiek

"Nooit dat k op vakantie zou blijven als k wist dat mn kat werd ingeslapen", schrijft een volger. "Dit is echt wel de meest random foto om te melden dat een kat is dood gegaan", laat een ander weten. Meerdere volgers vinden de foto's en het bericht een beetje apart.
"Daar sta je dan grievend met je blote reet", sneert iemand.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 09 at 130442 888x1024
Bron: Instagram