meilandjes

De Meilandjes laten huishoudhulp Nadegé in de steek: "Heb grote geld problemen"

Algemeenmei 18 2023, 8:46
De Meilandjes zouden hun voormalige huishoudster in de steek hebben gelaten. Eerder werd er bekendgemaakt, dat Nadegé - zoals zij heet - ernstig ziek is. Ze zou niet meer rond kunnen komen en in financiële problemen zitten.

Grote geldproblemen

Na haar diagnose van kanker, is ze bezig om haar leven weer op te pakken en is ze aan het herstellen. Alleen kan ze niet werken en vanwege de vermoeidheidsklachten. “Ik kan niet werken omdat ik te moe ben. Ik wil er eigenlijk helemaal niet over praten, maar ik heb grote financiële problemen ”, laat Nadegé weten in een interview met Shownieuws.
Ze zou nu van een uitkering van driehonderd euro per maand leven en kampt haar hondje ook met gezondheidsproblemen. Ook die kosten zouden niet opstapelen en kan ze nauwelijks de huur van haar woning betalen

Contact verbroken

Op steun van de Meilandjes kan ze ook vergeten. Ze heeft al maanden niets meer van ze gehoord. Afgelopen jaar zou ze wel een bedrag hebben ontvangen van Erica Meiland. Alleen vraagt Nadegé liever geen geld. “Ik heb al een tijdje niets meer van de familie Meiland gehoord. Ik denk dat ik sinds januari al niets meer van ze heb gehoord”.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl