screenshot 13 10 2023 20 53 56

"Monica Geuze onherkenbaar" op Televizier gala, VI mannen gaan stuk "Is dit Monica?"

Algemeenjul 13 2023, 17:45
Gisteren vond het Televizier gala plaats, en de vele aanwezige BN'ers mochten schitteren op de rode loper en genieten van o.a. Peter Pannekoek als de host van de avond. Helene Hendriks won o.a. de prijs voor beste presentatie, maar een opvallende genomineerde was afwezig: Monica Geuze.

Monica Geuze Televizier

Monica Geuze moest het Televizier gala missen omdat ze andere verplichtingen had. Voor haar in de plaats was haar broer die verkleed ging als Monica zélf. Niet iedereen was hier van op de hoogte en de verschijning van Monica's broer met daaronder Monica's naam zorgde dan ook voor verwarring en hilariteit bij veel kijkers.

"Is dit Monica?"

De mannen van VI (Vandaag Inside) kregen de beelden ook te zien in de uitzending en gingen stuk. Wilfred Genee wordt door de redactie nog gecorrigeerd dat het toch écht Monica's broer is die te zien is, maar René van der Gijp wil het niet geloven. Hij zegt dat hij wel uitkijkt met dit soort uitspraken, gezien hij al een dame beledigd zou hebben in het verleden met zo een vergelijking.
Peter Pannekoek ging tijdens het gala viraal met de hardste grap van de avond “Elke week hetzelfde stramien op TV, daar zou je in deze tijd niet meer mee wegkomen. Ook omdat het nu gek voelt om iemand die De Cock heet te laten spelen door een Römer.”

Hieronder het moment en de reactie bij VI:

screenshot 13 10 2023 20 49 40
screenshot 13 10 2023 21 22 10 1024x659
Via SBS, Tiktok