ontwerp zonder titel 3 23

Peter Pannekoek haalt keihard uit naar Thijs Römer met hardste grap op Televizier gala (Beeld)

Algemeenjun 13 2023, 9:35
Bij zijn debuut als presentator van het Televizier-gala heeft Peter Pannekoek flink uitgehaald. De meest heftigste grap van de avond was gericht op de mediafamilie Römer. Tijdens de uitzending van het gala maakte hij allerlei grappen gericht op bekende Nederlanders en verschillende programma's.

"C-garnituur bekende Nederlanders" volgens Peter

Aan het begin van de show haalde Peter keihard uit naar de bekende Nederlanders in de zaal: "Ik zie hier zoveel C-garnituur, het lijkt wel op de VIP-editie van De Alleskunner VIPS",

Peter haalt keihard uit naar Römer

De hardste grap van de avond ging over de mediafamilie Römer. De grap ging over de voorspelbaarheid van de serie Baantjer: “Elke week hetzelfde stramien, daar zou je in deze tijd niet meer mee wegkomen. Ook omdat het nu gek voelt om iemand die De Cock heet te laten spelen door een Römer.” Er klinkt vervolgens een enorme ‘oh’ in de zaal.
De grap van Peter ging over de familienaam Römer, die besmet is geraakt door het wangedrag van Thijs Römer, die veroordeeld is voor online zedendelicten met drie minderjarige meisjes. De hoofdrol in Baantjer was van De Cock (het Engelse woord voor penis) en die werd gespeeld door Thijs’ opa Piet Römer. Victor Reinier, die een hoofdrol had in Baantjer moest hard lachen om de grap van Peter. Op Twitter werd er ook volop gereageerd op de grap.

Grensoverschrijdend gedrag

Peter maakte ook een grap over grensoverschrijdend gedrag: “Sommigen zijn nerveus omdat ze kans maken op een prijs en de rest van de zaal is zenuwachtig omdat ze denken: wanneer komt er een artikel in de Volkskrant over míjn grensoverschrijdend gedrag?”.

Bekijk hier de grap vanaf MINUUT 4:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: Mediacourant, SBS, Avrotros, Instagram, mediacourant