screenshot 13 6 2023 16 00 05

Ronnie Flex vertelt over nieuwe relatievorm met Demi "flexrelatie"

Algemeenjun 14 2023, 13:59
Ronnie Flex doet in het nieuwe Linda vakantieboek zijn eigen boekje even open om wat duidelijkheid te geven over zijn relatie. Demi de Boer is de moeder van hun jongste dochter Remi, maar ze wonen niet meer bij elkaar. In het vakantieboek spreekt de artiest voor het eerst over hun relatie en welke vorm die nu heeft.

Ronnie Flex flexrelatie

"We proberen het te laten werken en hopelijk komt het in de toekomst goed. Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu. Onze relatie heeft een andere vorm. Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen."

Vrouw en kids

Het is een vrij voor de hand liggend grapje om te zeggen dat Ronnie flex het heeft over een soort "flexrelatie". Hij mag als hij op het podium staat even vergeten dat hij een vrouw en kinderen thuis op de bank heeft zitten. Die er dus gewoon nog zitten als hij ze weer wil zien.
Naast een flexrelatie en twee prachtige dochters, heeft Ronnie Flex ook een onontkenbaar succesvolle carrière. Na ruim tien jaar in de muziek brengt hij nog steeds hits uit.

Bekijk hier de beelden:

Bron: YouTube