screenshot 01 08 2023 16 10 46

Rotterdamse in elkaar geslagen door een man tijdens avondje stappen na Battle of the Drums (Video)

Algemeenjun 01 2023, 13:43
Heftig nieuws vanuit Rotterdam: Afgelopen weekend kwamen er berichten over het drama bij het Zomercarnaval. Nu gaat een heftig persoonlijk verhaal rond, dat ook afgelopen wekend gebeurde. Een vrouw is in elkaar geslagen door een man tijdens een avondje stappen na het bezoeken van evenement Battle of the Drums.

Rotterdamse personal trainer

Het gaat om fitness vlogger/personal trainer, fitmom Melissa, die haar hele verhaal deelt. Het gebeurde vrijdag avond tijdens het stappen in de stad met vriendinnen. Het werd een gezellige avond tot het op een gegeven moment helemaal fout ging

Man valt groep aan

Melissa vertelt hoe zij een man tegenkomt die vervelend deed tegen haar en haar groep. Het was duidelijk dat de man de confrontatie wilde opzoeken. Als hij opeens achter ze stond wilden ze weglopen, maar de man achtervolgde ze tot aan haar auto.

Geslagen

Melissa stapte uit de auto toen ze een hard geluid hoorde, de man bleek tegen de auto te hebben getrapt, met als gevolg een deuk. En toen werd het zeer gewelddadig, ze werd in elkaar geslagen door de man nadat ze hem aansprak. De dame doet zelf aan vechtsport, dus heeft ze de man ook enige flinke rake klappen kunnen verkopen. Ze vertelt er alles over in de video hieronder.

Bekijk haar hele verhaal in de video:

screenshot 01 08 2023 16 11 22
Bron: Tiktok, DailyBuzz
"}])