brood teaser 2x afbeelding

AH medewerker maakt op vreemde manier brood schoon?! Mensen reageren in shock! "Gadverdamme"

Algemeenjun 30 2023, 8:28
Een AH medewerker zorgt op TikTok voor veel opspraak. Deze gebruikt volgens mensen online wel een hele vreemde manier om hun schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Een erg onsmakelijk aanzicht volgens de meeste mensen die de video tegenkomen.

Boodschappen AH medewerker

Boodschappen doen is helaas voor de meeste van ons iets dat we allemaal moeten doen. Als een van de grootste supermarktketens van Nederland ontsnapt bijna niemand aan een regelmatig bezoekje Albert Heijn. Dat maakt ze een vrij machtige winkel en je hoopt dat je er toch vanuit kan gaan dat ze zich daarnaar gedragen. Zoals bijvoorbeeld dat de winkels er goed gevuld en netjes uitzien.

AH medewerker

Veel van ons begonnen ooit als puber met werken bij een supermarkt. Je allereerste bijbaantje als vakkenvuller of zelfs als winkelassistent. Toiletten schoonmaken, vuilniszakken wegbrengen en natuurlijk de broodafdeling kruimelvrij maken, vallen dan onder je dagelijkse werkzaamheden. Geen werk van levensbelang en je leert vooral veel over hoe goed je er tegen kan om bevelen op te volgen.

Na sluitingstijd

Deze AH medewerker lijkt nogal moeite te hebben met het bestaande protocol. Hoe hij de broodbakken schoonmaakt zal namelijk niet gaan volgens het officiële beleid van de Albert Heijn. Sommige mensen die de video zien, denken dat het misschien wel altijd zo gebeurt, maar dan pas na sluitingstijd... Haal jij na dit gezien te hebben nog je kaiserbroodjes bij de Appie?

Bekijk hier de video:

Bron: TikTok