screenshot 2022 07 14 161641

Ophef over video Glennis Grace in supermarkt: 'Niet verstandig'

Net binnenfeb 14 2022, 17:49
Glennis Grace heeft onlangs een filmpje in een Franse supermarkt gepubliceerd, waarmee ze erg veel irritatie opgewekt heeft. In het filmpje is te zien dat Glennis met een karretje door de supermarkt racet. Gezien haar recente incident in de Jumbo, wordt het haar verweten de spot te drijven met de Jumbo slachtoffers.

Roadtrip

De zangeres is momenteel op roadtrip met collega's Anouk en achtergrondzanger Rob de Nijs. Glennis Grace en haar vrienden hebben meerdere Instagram stories geplaatst in een Franse supermarkt, wat iedereen natuurlijk meteen deed denken aan het Jumbo incident.

Niet verstandig

Het filmpje dat het drietal opnam in een supermarkt, was het onderwerp van de dag bij onder andere RTL Boulevard en Shownieuws. Zo vindt RTL Boulevard presentator Luuk Ikink het niet verstandig, gezien het feit dat Glennis Grace nog steeds onder vuur ligt voor haar recentelijke gedrag in een Jumbo. “Dit is opmerkelijk. Anouk is met Glennis Grace in Frankrijk en ze gingen naar de supermarkt. Volgens mij bleef het daar uiteindelijk wel rustig als ik het goed zag.”
Een deskundige van Shownieuws dacht er hetzelfde over als Luuk Ikink: 'Ik vraag me af of het pr-technisch gezien nou wel zo verstandig is om in een supermarkt een of ander lollig filmpje te gaan opnemen', zei hij. Dyantha Brooks van Shownieuws wist er een gepast grapje over te maken: “Glennis zet wederom een supermarkt op zijn kop.”

Shownieuws

Glennis Grace in de supermarkt

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram