whatsapp image 2023 07 31 at 10 10 292

SBS presentatrice Dyantha laat dansje zien! Mensen spotten opvallend iemand! (video)

Algemeenmei 27 2023, 9:26
SBS presentatrice Dyantha Brooks heeft goede dansmoves en laat deze zien op haar Instagram story's. Samen met een andere prachtige dame swingen ze met hun heupen op de muziek van Zomercarnaval. Het viel juicekanaal Reality_fbi op dat naast de leuke dansjes, ook iets anders opvalt aan de video. Vlak achter hun zien we namelijk twee mensen samen. Hiervan wordt al een tijd gespeculeerd dat ze aan het daten zijn...

Dyantha dansje

Het gaat hier natuurlijk om Channah Koerten en Nesim el Ahmadi. De reality tv-ster en televisiepresentator lijken het namelijk al een tijdje gezellig te hebben met elkaar. Voordat ze werden gespot op dit filmpje (zie onderaan artikel) kreeg Reality_fbi al vaak te horen dat ze samen op Zomercarnaval waren. Hiervan kunnen we nu dus bewijs zien dankzij een bron van het juicekanaal. Ze delen het filmpje van de story van Dyantha met de tekst "Best een leuk dansje, maar wie goed oplet ziet nog veel leuker gezelschap. Het gaat al een tijdje rond dat de twee wat hebben."
Dyantha heeft zelf Antilliaanse roots. Gister deelde ze nog even een "trip down memorylane" met foto's van toen haar vader, broer en zijzelf meeliepen met de parade. "Gisteren was ik voor het eerst sinds tientallen jaren weer bij de Zomercarnaval aanwezig. En omdat jullie zo goed gingen op de foto van m'n vader in stories; swipe for a trip down memorylane. Mijn vader en ik tijdens onze deelname. Laatste foto is favoriet. Mijn broer vond het verschrikkelijk maar ging mee omdat hij McDonald's kreeg en ik lijk op een hobbit. Niet lachen oké?"

Bekijk hier de beelden:

whatsapp image 2023 07 31 at 1010292 648x1024
Bron: Instagram