joranheftigaxedontwerp zonder titel 2

Joran van der Sloot biecht alles op in emotionele video?! "Ik zweer het op mijn kind"

Algemeenjun 28 2023, 13:49
Er komt binnenkort een nieuwe documentaire op Videoland waarin John van den Heuvel op bezoek is bij Joran van der Sloot in de gevangenis in Alabama, waar hij op moment achter de tralies zit. In een dagboek heeft Joran alles bijgehouden en dat dagboek dient als basis voor deze nieuwe docureeks 'De Biecht van Joran'. Johan van den Heuvel benadrukt dat hij nog niet klaar is met het onderzoek naar de geloofwaardigheid van het dagboek. In de trailer van de docu wordt gehint dat Joran van der Sloot na jaren eindelijk de waarheid gaat vertellen.

Joran van der Sloot overgeleverd

In juni 2023 heeft Peru Van der Sloot tijdelijk overgeleverd aan Amerika, om daar terecht te staan voor afpersing van de moeder van Natalee Holloway. Daarna moet hij weer terug naar Peru om zijn resterende straf uit te zitten en als hij veroordeeld worden in Amerika, dan wordt hij opnieuw uitgeleverd aan de VS om daar zijn opgelegde straf uit te zetten. Voorlopig is deze moordenaar dus niet op vrije voeten en is het nog steeds een raadsel waar Natalee Holloway gebleven

Veroordeeld wegens moord

Joran van der Sloot is veroordeeld wegens de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores op 30 mei 2010 en ook verdacht wordt van de betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba op 30 mei 2005.

Bekijk hier de video

Bron: Videoland, Dailybuzz