koningin maxima

Jurk van koningin Maxima laat iets 'te veel zien?' Ophef ontstaat (Beelden)

Algemeenmrt 02 2023, 18:42
Er is een hoop te doen over de jurk van koningin Maxima. Ze heeft wat kritiek gekregen in de media en op social media over de keuze van haar jurk in Jordanië op de bruiloft van de kroonprins Hoessein.
Maxima is te zien in een prachtige jurk met een lage v-hals. Dat doet dus stof opwaaien online omdat het volgens velen te pikant zou zijn voor een bruiloft en zeker in Jordanië bij een islamitisch huwelijk. Het gaat om een jurk met trompet mouwen van Luisa Beccaria, waarin ze al eerder te zien was in 2017.
De royalty watcher Jeroen Snel die onlangs kritiek kreeg met zijn mening over Eloise heeft over de jurk nog niet veel gezegd. Bridget Maasland vraagt hem: “Ik vond dat ze er weer prachtig uitzag, maar bedoel je dat je er niets over kan zeggen dat ze een laag decolleté heeft? Vond je dit ook een grensgeval, nee toch?”.
Jeroen zegt: “In dat soort landen is de dresscode vaak wat hoger gesloten. Maar goed, wie ben ik?” Hij besluit er verder niets over te zeggen: “Anders krijg ik het land over me heen”.
Mensen zijn het er niet over eens of het kan: "Draagt de bruid een hoofddoek? Zo niet dan is het geen officieel islamitisch huwelijk." "Het is een huwelijk bij een Islamitische familie thuis. Maar ook dan hangen er betere jurken in haar kast"

Bekijk hier de beelden en oordeel zelf

Foto: BSR Agency
maxima 768x461
dec
image