ontwerp zonder titel 3 16

Lies Zhara past uitdagende Oktoberfest-jurken voor vader en familie (Beeld)

Algemeenjul 11 2023, 14:19
Mocht je nog naar een gezellig Oktoberfest gaan dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je in stijl gaat. Influencer Lies Zhara deelt haar outfits voor het bierfestival via haar sociale media. Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München, Duitsland, dat meestal eind september begint en begin oktober eindigt.

Oktoberfest

Het is 's werelds grootste bierfestival en een belangrijk onderdeel van de Beierse cultuur. Tijdens het Oktoberfest worden er grote hoeveelheden bier geconsumeerd, samen met traditioneel voedsel en entertainment. Lies Zhara deelt haar nieuwe aanwinsten op haar TikTok-account. Ze deelt op haar account twee video's met outfits voor Oktoberfest.

Lies Zhara zoenend met bekende Nederlandse Youtuber

Lies Zhara werd recent nog op beeld vastgelegd terwijl ze met een bekende Nederlandse Youtuber staat te zoenen. In een feestcafé in Maastricht stond iemand te filmen hoe de twee influencers bezig waren. In een aflevering van Roddelpraat delen Jan Roos en Dennis Schouten de beelden.
Op de beelden kun je zien hoe Lies Zhara staat te zoenen met Youtuber en influencer Stefan de Vries. Dat het Stefan betreft, zit de heren ook niet helemaal lekker trouwens. “Vervelende man (…) lul van een Youtuber”, zegt Jan Roos. Dennis houdt er een theorie op na: “Als je elkaar langer dan een jaar kent, ga je niet nu opeens met elkaar zoenen.”

Bekijk hier de beelden

screenshot 13 10 2023 22 30 36
screenshot 13 10 2023 22 31 18
Bron: TikTok