screenshot 22 10 2023 16 37 18

Vrouw onthult heftige ervaring met Joran van der Sloot: ‘Drogeerde & achtervolgde mij’ (Video)

Algemeensep 01 2023, 14:26
De bekentenis van Joran van der Sloot over de moord op Natalee Holloway was groot nieuws in Nederland en de hele wereld. Niet iedereen gelooft hem echter nog. Nu zijn er nieuwe details van een andere vrouw opgedoken die op TikTok in een video haar ervaring deelt.

Vrouw ervaring met Joran van der Sloot

De dame genaamd Dinah claimt dat ze hem leerde kennen in Thailand toen ze als uitwisselingsstudent in Bangkok woonde. Zij had een Duitse vriend Nico en deze was weer bevriend met Joran. Dinah vertelt haar verhaal: ‘Vanaf het begin wist ik dat hij een pathologische leugenaar was. Hij sprak altijd alleen maar over zichzelf, was narcistisch en had een erg kort lontje.Op een avond waren we aan het chillen. Ik was aan het daten met een Nederlandse man, genaamd Robert. Hij en Joran kregen ruzie.”

Dinah

“Joran had tegen Robert gezegd dat ik het met hem had gedaan”. Dinah ontkent dat echter en meent dat Joran bij haar aanklopte en zei dat hij zijn excuses aan wilde bieden. Hij nodigde haar uit naar zijn appartement en bood haar een biertje aan. Samen dronken ze een drankje en rookten ze wiet. Snel daarna voelde Dinah zich niet lekker. Ze kreeg een angstaanjagend gevoel en besloot snel het appartement uit te rennen. Van der Sloot achtervolgde haar meteen, maar DInah was snel genoeg weg. Joran sloeg volgens Dinah tegen de deur en schreeuwde dat hij naar binnen wilde.
Dinah werd op de grond van haar badkamer wakker en meent gedrogeerd te zijn “Hij had mij zeker weten gedrogeerd” Ze heeft het moeilijk met Joran’s naam of gezicht overal in de media en waarschuwt vrouwen dat ze moeten oppassen voor zulke type mannen.

Bekijk hier haar hele verhaal in de video

Via Tiktok YT