Skip to main content

Kees van der Spek heeft zijn mening gedeeld over de Joran van der Sloot moord bekentenis. Hij gelooft niet dat Joran van der Sloot Natalee Holloway heeft vermoord. Kees onderzocht samen met Peter R de Vries deze zaak jarenlang.

Kees gelooft Joran niet

Hij vindt dat Van der Sloot de bekentenis aflegt omdat hij wil profiteren “Hij wil er zelf beter van worden. Als hij nu de moord bekent, bekent hij dat hij haar gedood heeft. Bij ons programma met Peter R heeft hij alleen toegegeven dat zij onwel werd en dat hij het lichaam heeft weggemaakt.”

Bekentenis Natalee Holloway

Kees van der Spek blijft erbij dat de eerdere bekentenis die Joran deed bij hem en Peter de waarheid zou zijn: “Ik geloof nog steeds dat dát de waarheid is, dat zij onwel werd en dat hij het lichaam heeft weggemaakt.”

Kees legt uit waarom Joran het volgens hem op deze manier aanpakt: “Hij doet dit omdat hij een deal kan sluiten met justitie. Joran is een schaker, hij wil er beter van worden. In Aruba is de zaak verjaard, hij was toen minderjarig. In Amerika kan hij een deal sluiten met justitie voor strafvermindering, maar dan moet hij er wel een schepje bovenop doen.”

Bekijk hier de video

Via NPO, Telegraaf YT, Kijk