Skip to main content

Joran van der Sloot zou mogelijk in het geheim onderhandelen met de Amerikaanse staat Alabama. Zijn advocaten zouden strafvermindering willen in ruil voor informatie over wat zich heeft afgespeeld met Natalee Holloway in 2005.

Deal

Meerdere bronnen zouden dit hebben bevestigt aan De Telegraaf. Joran van der Sloot zit een straf uit van 28 jaar in Peru. Hij is tijdelijk uitgeleverd aan de VS vanwege de zaak van Natalee Holloway. Als hij strafvermindering wilt, zal hij in details moeten vertellen wat er daadwerkelijk met Holloway is gebeurd. Ook moet hij een test doen met een leugendetector.

Joran van der Sloot

Zaak Holloway

De 18-jarige Natalee Holloway was in 2005 op vakantie op Aruba. Ze verdween spoorloos in het gebied, waar ook van der Sloot toen woonde. Het vermoeden is altijd geweest dat hij is betrokken bij haar verdwijning, ondanks hij dit altijd heeft ontkent. In 2010 perste hij haar moeder af in ruil voor de exacte locatie, waar het lichaam van haar dochter zou zijn.

Gevangenisstraf in Peru

De Nederlander zit nu een straf van 28 jaar uit in Peru. Vijf jaar na de verdwijning van Natalee Holloway, vermoordde hij Stephany Flores. Eerder dit jaar werd hij tot nog eens 18 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege drugssmokkel.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl