jutta

Jutta Leerdam veroorzaakt bijna ongeluk met Jake Paul! "Je hebt ons bijna vermoord"

Algemeenmei 24 2023, 7:23
Jutta Leerdam is helemaal in de winkel met haar vriend Jake Paul. Ze is daarom ook overgevlogen om hem te zien. Alleen ging een leuk autoritje bijna mis.

Ongeluk

De twee zijn sinds hen relatie, bijna onafscheidelijk. Er worden regelmatig video's gedeeld op social media. Jake Paul vloog eerder al naar ons kikkerlandje om, de tijd te spenderen met zijn nieuwe schoonfamilie. Dit keer is zij naar Amerika gegaan. Jutta Leerdam deelt beelden op haar TikTok dat ze een gezellige autorit heeft met hem. Alleen ging dit niet helemaal zoals gepland.
De schaatskoningin heeft een hoedje op, maar was ook heel benieuwd hoe die bij Jake zou staan. Ze besloot om het tijdens rijden voor zijn gezicht te plaatsen. Hij schrikt er zelf ook van. "Je hebt ons bijna vermoord", laat hij weten. Ze lijkt er niet zo stil bij te staan, want ze moet erom lachen. Dit had verkeerd kunnen aflopen.
screenshot 4 4 2023 11 01 14 1024x573

Verassing

In zijn nieuwe vlog neemt hij zijn team ook mee naar Nederland. Hij moet namelijk nog een pakketje afleveren. De twee wonen allebei in een ander land en moeten elkaar toch wel eens in de zoveel tijd zien. Dan maar even snel overvliegen, dat kan namelijk als je miljonair bent.
Als Jutta Leerdam de deur opendoet, weet ze niet wat ze ziet. Ze schrikt eerst en verstopt een beetje achter haar deur, totdat ze ziet dat het haar eigen vriend is. Hij kwam niet met lege handen aan en brengt en cadeau. Hij heeft een enorm schilderij laten maken voor de schaatsers. Lijkt erop dat,de ‘Bad boy’ dan toch zijn zachte kant gevonden.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, TikTok
"}])