screenshot 21 6 2023 18 46 34

Alex Soze daagt Kosso uit voor gevecht in de ring! (Video)

Algemeenapr 21 2023, 16:49
Het was gisteren een heftige dag voor Kosso en vrienden in Marbella. Hun auto werd vernield teruggevonden en veel dure spullen bleken te zijn gestolen. Later op de dag haalden Alex Soze en Kosso uit naar elkaar. Nu wil Alex de ring in om tegen Kosso te boksen.

Uithaal online

Dat is te zien in de nieuwste vlog van de Groningse controversiële vlogger hieronder. Alex zegt o.a. dat zijn familie niet te koop is, een antwoord op de opmerking die Kosso maakte online nadat Alex een sneer uitdeelde. Soze typte namelijk dat hij Kosso zou willen "sponsoren voor een tientje", nadat Kosso bekend maakte dat hij voor maar liefst 25.000 euro bestolen zou zijn.

Roof Marbella

“Al onze spullen zijn weg. We komen net van het vliegveld en dachten: we doen even boodschappen voor we naar het huisje gaan die wij gehuurd hebben en al onze koffers zijn weg”, aldus de rapper/ondernemer in de video gisteren.

Alex Soze daagt Kosso uit

Nu is de vlogger dus bereid om de mensen een avondje entertainment te bieden. Hij daagt Kosso namelijk uit voor een wedstrijd bij Boxing Influencers een tegen een in de ring. Alex zegt dat hij 44 jaar oud en niet de fitste meer is maar na paar maanden trainen er zal staan voor de partij aan te gaan.

Hieronder de uitdaging, de uithalen en Kosso z'n video:

alexsoze 3129354202757099054 576x1024
Via IG, YT