helene

Hélène Hendriks schrikt van pikante vraag: “Zou je me doen?”

Algemeenjun 12 2023, 9:13
Hélène Hendriks heeft de smaak te pakken als hoofdpresentatrice van een grote show. Na HLF8 is ze nu lekker bezig met De Oranjezomer. In een van de uitzendingen schrok ze echter van een hele pikante vraag.

Hélène Hendriks schrikt

De vervangster van het Vandaag Inside trio maakt het niet zo heftig als Johan Derksen en René regelmatig doen, maar toch gebeuren er ook bij haar in de show gekke dingen. Hélène schrok een beetje van een vraag van een van haar gasten aan tafel.

Pikante vraag

Het gebeurde toen Rutger Castricum onlangs te gast was in de show. Rutger maakt een pikante opmerking en stelt de vraag aan een andere gast. Hij wil weten of Raymond Mens hem zou willen doen. Raymond moet er om lachen, maar toch wordt het een beetje ongemakkelijk en is duidelijk te zien dat Hélène plaatsvervangende schaamte heeft.

Oranjezomer

Hélène krijgt veel bijval van TV experts over haar presentatie in Oranjezomer: "Ik denk dat zij dat gewoon prima gaat doen. Dat ze dan over de miljoen heen gaat en dat ze dan zeggen van: ‘Nou, Vandaag Inside opvolgen is al lastig, dat lukte Marcel & Gijs. Hen opvolgen was lastig, maar dat lukt dan weer Hélène.’ Dat zie ik wel een beetje aankomen. Dat dat gaat gebeuren deze zomer.”

Bekijk hieronder het moment en een verrassing voor Hélène:

Via SBS6, Kijk
"}])