screenshot 7 8 2023 11 17 03

Alex Soze zoekt vlogger Tattoo Koning thuis op! Schopt tegen raam "Van mijn vriendin afblijven"

Algemeenjun 07 2023, 9:15
Alex Soze is boos op tattoo vlogger Tattoo Koning die je kan kennen van z'n YouTube vlogs 'Sterren worden getatoeëerd'. Hij bracht hem zelfs een onverwachts bezoek thuis nadat hij over zijn muur klom.

Alex Soze

Tattoo Koning kreeg een ongenodigde gast in z'n tuin. De vlogger meldt dat hij samen met z'n dochter thuis was, toen Alex naar binnen stond te gluren te gluren en een aantal keer tegen het raam schopt.
"In gesprek met @tattoo_koninq, geeft hij aan, dat de man daar kwam, omdat hij het idee had, dat @tattoo_koninq het met z'n vriendin deed. Z'n dochtertje heeft er een trauma van opgelopen en slaapt momenteel uit angst niet thuis." zo meldt juicekanaal realityfbi.

Tattoo Koning

"Tattoo Koning heeft inmiddels aangifte gedaan van vernieling en bedreiging," aldus @tattoo_koning tegen het kanaal. En ook Alex heeft ondertussen zijn verhaal gedaan over het voorval in een nieuwe vlog. Alex zegt o.a. dat Tattoo Koning zijn vriendin Romy mee heeft genomen om te eten en hij vond dat respectloos. Alex kreeg ruzie met de tattoo artist en werd uitgedaagd en zelfs bedreigd online.

Bekijk in de video's het incident en het verhaal:

screenshot 7 8 2023 11 23 04
Via IG YT