ontwerp zonder titel 6 11

'Ex van Rico Verhoeven Jacky sneert naar zijn vriendin Naomy?!' "Ondertussen alle dokters gezien" (Beeld)

Algemeensep 07 2023, 11:32
De ex van Rico Verhoeven zou wat sneertjes hebben uitgedeeld naar de nieuwe vriendin van Rico. Ze plaatste op haar Instagram-story een bericht waarin ze vertelt dat ze hard aan het sporten is en nog 12 kilo wil afvallen. Een juicekanaal verklapt dat Jacky vaker sneert naar zijn huidige vriendin maar ook naar Rico zelf.

Jacky sneert naar Naomy

In een Instagram-story sneert Jacky naar Naomy, de nieuwe vriendin van Rico: "OMG leg mij nou eens uit hoe meiden knap kunnen sporten met haren los en make-up in de plooi? Is dat alleen Ista? Ik werk zo hard maar ondertussen alle dokters al gezien. Nog 12 kilo te gaan!"

Rico Verhoeven

Juicechannel deelt een Instagram-story waarin een volger zich afvraagt of dat Rico op de achtergrond is in de Instagram-story van Jacky : "Deze vraag krijgen wij vaker binnen na onze story van gisterenavond. Dat is inderdaad Rico op de achtergrond. Verder horen we van veel volgers dat Jacky vaker op haar Instagram sneertjes uitdeelt, ook richting Rico. Waarom? Geen idee. Ze heeft ook een nieuwe relatie en zelfs een kind met haar huidige partner".

Huidige vriendin van Rico

Recent was de huidige vriendin van Rico in het nieuws vanwege haar vermogen. Er waren vraagtekens of de vriendin van Rico Verhoeven werkelijk zo steenrijk is als zij beweerde. Naomy en haar zoon Isaiah leiden een luxe leven in Amsterdam, dat werd gezien in Steenrijk, Straatarm. Ze liet zien dat zij als fitness-influencer op Instagram aardig wat geld bij elkaar heeft kunnen sprokkelen.

Vraagtekens rijkdom

Volgens het programma komt haar weekbudget op 1250 euro. Voor een alleenstaande moeder zou dat veel zijn. Rico kwam toen helemaal niet in beeld, alhoewel ze al samen waren.
Opvallend genoeg kwam de woning van Naomy heel weinig in beeld, wat normaal gesproken wel zou gebeuren bij de luxe woningen. Weekblad Weekend trekt de conclusie dat Naomy niet zo rijk zou zijn als ze beweerde.

Bekijk hier de beelden

juicechannel 3230292693056652562 576x1024
juicechannel 3230646318500378325 576x1024
Bron: Instagram, Juicechannel, Beeld: BSR Agency