1 32

Famke Louise belachelijk gemaakt om zonnebril binnen dragen, Famke Reageert! (Beeld)

Algemeenfeb 15 , 11:34
RTL Boulevard haalt flink uit naar Famke Louise tijdens hun live-uitzending. In de uitzending wordt Famke Louise geïnterviewd, maar haar zonnebril valt voornamelijk op. Vervolgens halen de presentatoren op een komische wijze uit naar de zangeres.

RTL Boulevard maakt Famke Louise belachelijk

In de video is te zien dat ze met een grote zonnebril antwoord geeft op een aantal vragen. Het interview gaat over haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle en de ruzie met Deveny. Totdat het interview is afgelopen en presentatoren Luuk Ikking en Eddy Zoëy beide een zonnebril op hebben terwijl ze het programma afsluiten. Het lijkt erop dat ze de zangeres een beetje belachelijk maken.

Veel reacties op fragment RTL Boulevard

Er wordt volop gereageerd op het fragment van RTL Boulevard. Iemand schrijft: "Wat een typetje die Famke" en iemand anders schrijft: "Famke Louise heeft dit herplaatst ?". Ze lijkt er dus wel om te kunnen lachen. Een andere volger schrijft: "Meid, ik vind je geweldig, maar hoe kom je erbij om deze bril op te doen voor een interview" "hier kan ik volgende week ineens nog om lachen" en iemand anders schrijft: "Ze moesten die bril beetje scheef op doen was het nog leuker."

Ruzie Famke Louise en Deveny in Echte Meisjes In De Jungle

Onlangs was ze nog te zien in Echte Meisjes waarbij ze een heftige ruzie had met teamgenoot Deveny. De dames gaan bijna op de vuist, dat was al te zien in de trailer, maar nu zien we de volledige ruzie en aanleiding daarvoor.
Het begint bij Michella Kox die meent dat Deveny en Famke haar blijkbaar weg willen hebben uit het programma. “O, is dat zo?” vraagt Famke. Deveny wordt dan boos en zegt dat zij en Famke inderdaad zowel Michella als Louisa eruit wilden hebben. Famke ontkent, wordt ook boos en zegt “Jullie zijn allemaal tering schijnheilig man!”

Bekijk hier de beelden

scherm afbeelding 2024 02 15 om 120139
scherm afbeelding 2024 02 15 om 120357
scherm afbeelding 2024 02 15 om 115826
scherm afbeelding 2024 02 15 om 120602
Bron: Instagram, Tiktok, RTL Boulevard
"}])