screenshot 11 2 2022 11 34 55

Noëmi en haar 4 dochters ontroeren heel Nederland in 'Steenrijk Straatarm'

Entertainmentfeb 10 2022, 21:58
De laatste uitzending van Steenrijk, Straatarm heeft een grote indruk gemaakt. NoËmi en haar dochters Hailey, Isabella, Noelia en Romy zijn 'the center of attention' van de kijkers.

Noëmi en dochters

NoËmi, die slachtoffer werd van de toeslagenaffaire, moet haar dochters nu in haar eentje opvoeden. De stress en geldzorgen heeft ervoor gezorgd dat ook haar relatie stuk liep. Er waren zelfs tijden dat ze haar kinderen zonder lunch of snack naar school stuurde. Desondanks blijven ze heel positief.
Noëmi en dochters moeten rondkomen van 80 euro per week. Wanneer ze tot overmaat van ramp het geld dat ze wél heeft, uitleent en niet terugkrijgt, heeft ze niks meer om de bouw van de keuken af te ronden.
We zien hoe het gezin naar Marbella mag om daar een tijdje te wonen en hoe Noemi emotioneel wordt tijdens een verrassing, een nieuwe keuken.

Steenrijk Straatarm kijkers ontroerd

De kijkers zijn erg onder de indruk van de dames. "Wat is Noëmi een bikkel! Respect! Jij hebt níet gefaald als moeder, de overheid heeft gefaald", schrijft iemand op Twitter. En een andere kijker Tweet: "Wat een mooie meisjes van 't arme gezin."

Bekijk hieronder de video enkele reacties:

screenshot 197
screenshot 196
screenshot 195
Bron: Twitter, shownieuws