Vermiste Rico Verhoeven trainingspartner dood gevonden, Rico reageert

Net binnenmei 20 2020, 21:09
Tragisch nieuws voor Rico Verhoeven en WWE fans. Rico Verhoeven's trainingspartner is vandaag dood gevonden in het water. Hij werd de afgelopen dagen vermist. Het gaat om worstelaar/acteur/bodyguard Shad Gaspard.

Rico Verhoeven trainingspartner dood gevonden

De geliefde Ex-WWE ster is op een tragische en hartverscheurende manier overleden. Hij redde zijn 10-jarige zoontje uit het water toen ze verrast werden door een sterke stroming. Gaspard werd meegesleurd door het water en raakte vermist. Hij bleek dus verdronken. Dat gebeurde in Venice Beach, Californië.

Rico Reageert

Rico meldt ‘Mijn hart is gebroken’ ‘Hij was iemand die alles voor iedereen deed en verwachtte niks terug. Het rare is dat we elkaar al een tijdje niet hebben gesproken, maar ik probeerde je zondag, een uur voordat het gebeurde, te bellen.’
'Je laatste woorden waren dat ze je zoon moesten redden. Dat deden ze, maar konden jou niet redden.’ Ik beloof dat ik voor je zoontje zal zorgen en ervoor zorgen dat hij blijft sporten. Ik mis je’.

Shad Gaspard

Shad Gaspard was bekend van het WWE duo Cryme Tyne. Hij was ook lijfwacht voor o.a. P. Diddy, Britney Spears en Mike Tyson. Verder had hij wat kleine rollen als acteur. In 2016 werd hij ook al een held: Hij werkte een gewapende overvaller tegen de grond en leverde hem aan de politie.

Hieronder de beelden en laatste posts van Rico en Shad:

Bron: RTL Nieuws, Instagram