lerares 1

Lerares verliest baan vanwege 'pikant' TikTok filmpje tijdens les (Video)

Net binnenmrt 18 2023, 21:26
Mocht je video's willen opnemen met jouw leerlingen? Denk dat twee keer na. Het kan je namelijk je baan kosten. Dit overkwam de Engelse lerares Cibelly Ferreira.

Pikante video's

Ferreira dacht een band te creëeren met haar leerlingen door pikante video's met hen op te nemen. Dit gebeurde dan ook tijdens de Engelse lessen. We kunnen ons voorstellen, dat dit dan de favoriete les is. Alleen viel dit compleet verkeerd bij het schoolbestuur. Zij vonden het niet kunnen dan de leerling hieraan deel namen.
Ze heeft zo een 1.3 miljoen volgers op Instagram en ontplofte ook op TikTok met zo een 10 miljoen volgers.

Interactie met leerlingen

“Een van mijn studenten nodigde me uit om met hem te dansen, en de klas genoot enorm van de interactie. Daarna begonnen de andere studenten ook vragen te stellen, en ik profiteerde van de interactie en interesse van de studenten om mijn lessen met meer kwaliteit toe te passen, omdat de studenten geïnteresseerder en enthousiaster zijn,” laat de lerares weten.

Ontslagen

Haar enthousiasme werd niet in dank afgenomen en ze verloor haar baan. Naast haar dansmoves werd Ferreira ook online opgeroepen voor haar klaskleding, waaronder crop tops of korte en laag uitgesneden jurken. Ook zou ze actief zijn op OnlyFans en Porn Hub.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 05 17 at 111615 785x1024
nypichpdpict000010997053
Bron: VKmag, Kijk.nl
"}])