screenshot 25 04 2023 15 22 14

Lesley (EOTB) komt op pikante manier achter dat vriend vreemd gaat! "Zag een vlek!"

Net binnenmrt 25 2023, 15:00
Lesley van Ex on the Beach (EOTB) hebben we leren kennen als een van de meest actieve deelneemsters ooit. De losbandige dame heeft nu weer het nieuws gehaald met een bizarre vreemdgaan onthulling.

Lesley vriend

Lesley is natuurlijk bekend van een aantal 'legendarische' momenten in EOTB: Ze raakte een keer gewond door Shani na een incident. Ook deed ze het met Danny, wat geheim had moeten blijven.

Ivory

Lesley onthult nu een bizar moment tijdens haar relatie met óók een oud Ex on the Beach deelnemer Ivory. Ze maakten het uit nadat Lesley iets ontdekte dat vreemdgaan bewijzen zou.

Gaat vreemd

Lesley zegt in de podcast van Amsterdamse Mokkels dat Ivory een relatie met een andere dame gehad zou hebben. Toen Lesley hoorde dat een dame een relatie had met hem belde ze deze dame op om verhaal te halen.
Lesley 's relatie met Ivory was toen geheim, echter wist deze dame ervan, dus ze was nieuwsgierig hoe dit meisje dat dan wist. De dame onthult dat ze een broek die ze in Ivory's tas had gevonden. Een vlek op die broek kwam van een vrijpartij tussen Lesley en Ivory.

Bekijk hieronder het hele verhaal met pikante details:

Via Tiktok
"}])