screenshot 13 6 2023 11 39 56

Klaas Otto ontkent daten met Rachel "Verzon ze alles?!"

Algemeenapr 13 2023, 9:34
Rachel Hazes vertelde vorig jaar dat ze het "gezellig had" met Klaas Otto. Ze leek hiermee de geruchten te bevestigen dat ze een relatie hadden met elkaar. Nu vertelt Otto in een YouTube video dat hij en Rachel echt alleen vrienden waren. "We hebben misschien een paar keer afgesproken, maar van een relatie was echt geen sprake..."
Weekblad Story was een van de eerste die het opmerkte en direct Rachel opbelde. Ze betrapten kort daarvoor Klaas en mevrouw kroket ergens samen. Toen zei ze tegen Story dat ze het gezellig hadden samen. "Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten.

Klaas Otto

Helaas voor Rachel hoefde ze niet erg lang te wachten. Slechts weken later werd bekend dat Klaas weer terug was met zijn ex Gracia Kraus. Volgens bronnen was Rachel Hazes hier aardig kapot van. Kort na de "breuk" tussen Klaas en haarzelf nodigde ze nota bene zijn dochter bij haar thuis uit voor een borrel.

Vrienden

In een interview voor een podcast vertelt Klaas dat Rachel en hij nooit iets met elkaar hebben gehad. "Ik ken haar al heel lang", zegt hij in het interview. Volgens hem spraken ze maar een paar keer af en echt alleen als vrienden. "Twee keer een uurtje op een terras, een middagje bij de voetbal. Ik heb ook vijf nachten in mijn eentje op haar zolder geslapen. Is dat een relatie? Voor mij niet.", zegt hij in duidelijke taal.

Mijn meisje

Rachel Hazes en Klaas waren dus niet veel meer dan vrienden. Klaas zegt wel te snappen waarom mensen denken dat ze een relatie hadden. "Ik was dronken op een feest en toen riep ik ineens spontaan: Dit is mijn meisje." Dat zou waarschijnlijk best verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden.

Bekijk hier de video:

Bron: YouTube
"}])