screenshot 20 7 2023 11 43 12

Zoontje Yolanthe barst in tranen uit bij foto overleden moeder Sneijder (video)

Algemeenmei 25 2023, 9:46
Het zoontje van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder heet Xess Xava. Zijn moeder deelt een kostbaar moment op haar Instagram story. Ze filmde hoe haar kleine emotioneel wordt bij het zien van een foto van zijn oma, de moeder van Wesley. Zijn oma Sylvia betekende volgens Yolanthe erg veel voor hun.
Kort geleden nam Wesley Sneijder afscheid van zijn geliefde moeder. Ook Yolanthe liet weten erg verdrietig te zijn door het overlijden van haar ex-schoonmoeder. Xess Xava zal zijn oma erg missen. Yolanthe besloot een mooie foto van zijn oma Sylvie af te drukken. Toen ze de foto ontvingen, werd het zoontje van Yolanthe erg emotioneel.

Zoontje Yolanthe emotioneel

Bij het filmpje dat ze maakt van Xess schrijft ze op haar story: "Een hartverscheurend moment". "We gingen deze mooie foto af laten drukken van Oma Syllie. Terwijl ik dingen stond af te ronden met de meneer van de winkel zag ik Xess dit doen..."
We krijgen vervolgens te zien hoe het zoontje van Yolanthe naar de foto van zijn oma kijkt. Vervolgens drukte hij de foto stevig tegen zich aan. Een heel aandoenlijk aangezicht. Xess had een erg goed band met zijn oma. Ze spraken elkaar dagelijks.

Zoontje Yolanthe mist oma

Yolanthe vindt het overlijden van de oma van Xess zelf ook erg moeilijk. "Ik kan het maar niet bevatten", liet ze eerder weten. "Waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor nog één laatste knuffel? Mijn hart is in duizend stukjes gebroken. Lieve Syllie… Bedankt voor alles! Je leeft voort in al onze hartjes. We houden allemaal zo veel van jou!", schreef ze.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 20 7 2023 11 32 25
screenshot 20 7 2023 11 32 40
screenshot 20 7 2023 11 41 54
screenshot 20 7 2023 11 42 00
Bron: Instagram