moniqueandre scaled 1

André Hazes breekt schrijfsessie af om met Monique het bed te delen "Ik heb behoeftes" (Beeld)

Algemeensep 21 2023, 10:47
Sinds deze week is de nieuwe documentaire van André Hazes te zien op Videoland. In de eerste aflevering is te zien dat André al vanaf afgelopen jaar september wordt gevolgd voor de documentaire. André onthult in de Vlaamse media dat hij het schrijverskamp voor zijn nieuwe album heeft onderbroken om even het bed te delen met Monique.

"Ik heb behoeftes" vertelt André aan de Vlaamse media

Hij heeft wat interviews gedaan vanwege zijn nieuwe docu en aan het Vlaamse medium "Het Laatste Nieuws" vertelt hij: "Na dag negen op het schrijfkamp werden mijn seksuele behoeftes te groot, dus ben ik even op en neer gereden naar de liefde van mijn leven: Monique".
In de eerste aflevering van de docu kijkt André terug op de ruzie rondom de schrijvers van zijn hits. Zij voelen zich benadeeld en dat is onder andere wat je kan zien in de eerste aflevering. Ook zie je bekende gezichten als Snelle en Diggy Dex die meewerken aan zijn nieuwe project.

"Zullen we een dagje naar huis gaan?"

Andre vertelt verder in het interview: “Op dag negen zaten we elkaar aan te kijken van: jongens, zullen we een dagje op en naar huis gaan? En zo is eigenlijk het liedje ontstaan over toch even bij je vrouw zijn. Even die… Ik hoef het je niet uit te leggen waar het over gaat.”
Hij voegt er nog aan toe: “Ik had bijna de titel ‘Monique’ willen zetten. Wij zijn eigenlijk een soort van negen jaar samen, wij hebben onze ups en downs gehad. Maar nog steeds als ik haar zie, dan komt er iets in mij naar boven wat eigenlijk nog nooit iemand bij mij teweeg heeft gebracht. En daar gaat het over, dat iemand na zoveel jaar nog steeds verslavend kan zijn.”

"Waarom zou je het in vredesnaam vertellen?"

Veel mensen vragen zich af waarom Andre dit soort details deelt met de buitenwereld. In Shownieuws reageert Evert Santegoeds als volgt: “Het lijkt wel of André als hij wat verder van huis is altijd wat openhartiger is dan hier. Dan gaat hij helemaal los en vertelt hij allemaal dingen waarvan je denkt: waarom zou je het in vredesnaam vertellen?”

Bekijk hier de beelden

moniquenoell 56890525 114913829711350 6578236252173293408 n 1 1024x768
Bron: Instagram, Mediacourant, Videoland