screenshot 22 5 2023 16 41 16

Nicolette van Dam en gezin zien per ongeluk natuurfilm van lokale bewoners (beeld)

Algemeenapr 13 2023, 14:49
Nicolette van Dam, Bas Smit en hun kroost zijn waarschijnlijk lekker op vakantie in het Spaanse Marbella. Ze zitten op een terrasje als ze plotseling merken dat iemands televisie wel heel goed te zien is vanaf het terras. Bij lokale bewoners thuis staat er, wat lijkt op een pornofilm, aan op de televisie. Je kunt zo vanaf het terras hun televisie zien, met daarop duidelijk erotische beelden.

Nicolette van Dam op vakantie

Het gezinnetje heeft natuurlijk een druk en bewogen leven met twee ouders die redelijk bekend zijn en werkzaam in de media. Af en toe moet je er dan even lekker uit met je gezin. Het is dan natuurlijk wel grappig als er zoiets gebeurt terwijl je op een terrasje in Spanje zit.

Aparte film

"Dat is wel een uhm... een uhm.. aparte film... bij de buren...", zegt Bas terwijl hij (waarschijnlijk met zijn telefoon) het uitzicht vanaf het terras een beetje lachend filmt.

Filmpje kijken

"Wat zien jullie, mama? Wat zien jullie?", hoor je hun kleine herhaaldelijk zeggen. "Dat de buren daar een filmpje kijken", antwoord Nicolette uiteindelijk.

Nicolette van Dam overspel

Een tijdje geleden gingen geruchten rond dat Nicolette van Dam niet helemaal trouw was aan Bas Smit. Ze zou namelijk een affaire gehad hebben met Memphis Depaay. Het stel trekt zich klaarblijkelijk niets van deze geruchten aan en gaat lekker verder met hun leven.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Instagram