Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique Westenberg (Video)

Algemeenjun 29 2023, 9:05
Sarah van Soelen, beter bekend als de ex-vriendin van André Hazes, haalt keihard uit naar Monique Westenberg. Hans Klok heeft in zijn biografie geschreven dat Sarah en Monique "net halve travestieten" zijn. Een beetje pijnlijk is het wel, dat Hans héél lelijke dingen in zijn biografie en ze wel wordt uitgenodigd op het evenement. Is Sarah wel op de hoogte van Hans Klok zijn uitspraken?

Sarah haalt uit naar Monique

Sarah reageert als volgt: “Ja, nou ja, ik denk dat iedereen z’n mening heeft. Ik denk sowieso niet dat je mij hoeft te vergelijken met de andere exen van André. Ik zit namelijk niet in die leeftijdscategorie en iedereen zijn ding. Ja, ik hou ervan. Ik vind mijzelf daardoor mooier en als iemand anders daar ook van houdt: lekker doen!”.

Hans Klok reageert

Hans is op zijn premièrefeestje ook gevraagd naar zijn sneer. “O, ja, nou ja, ik vind Sarah van Soelen hartstikke leuk, dus het is natuurlijk met een knipoog. Dat is ook wel het type vrouw dat hier komt.” Hij vervolgt: “Dan kopt de Privé natuurlijk dat ik heel hard zeg dat de vriendinnen van André Hazes halve dragqueens zijn, maar dat bedoel ik niet lelijk of zo, weet je.”

Damage control

Volgens fotograaf William Rutten is dit damage control van Hans Klok. " Er lopen immers alléén, maar Sarah van Soelen-achtige types rond bij zijn ietwat foute goochelfeestjes. Je ziet hem ineens denken: shit, hier komt alleen maar dat soort publiek! Hahahaha!".

Sneer naar Andre Hazes

Sarah van Soelen haalde eerder uit naar haar ex, André Hazes. Volgens juicekanalen gelukkig zijn met haar boksleraar. Tijdens een vragenvuurtje lijkt het duidelijk dat de blondine toch maar voor het vrijgezellenleven kiest. “Heb je weer iemand in je of ben je lekker single?”, vraagt een volger. “Ik heb 2 pups.. Vind het wel even goed zo, voordat ik doordraai met nog een aandachtzoeker”, reageert ze met lachpopetjes.

Bekijk hier de beelden

juicechannel 3202347308938410571 576x1024
juicechannel 3202349584482312746 576x1024
Bron: Instagram, Mediacourant Shownieuws Beeld: BSR Agency