fadimkurt

Fadim Kurt reageert op geruchten verwijderen social media (beeld)

Algemeenapr 13 2023, 16:43
Fadim Kurt kwam een tijdje geleden op de juicekanalen, omdat ze volgens geruchten een "homewrecker" zou zijn. Reality_fbi deelde dat ze met een getrouwde man een relatie kreeg. Onlangs verwijderde ze haar social media zonder aankondiging. Vandaag reageerde ze met een rede waarom ze dat deed.

Fadim vertelt Juicechannel hoe het zit

Juicechannel vertelde vandaag dat ze haar socials verwijderde vanwege de geruchten die Reality deelde. Ook zeiden ze dat ze zelf de geruchten niet deelde, omdat het verhaal volgens hen heel anders zat. Zij namen nadat ze de geruchten (maanden geleden) contact op met Fadim zelf.
Fadim vertelde hun vervolgens het hele verhaal en naar aanleiding daarvan besloten ze het niet te delen op Instagram. Ze zeggen in hun post dat ze denken dat ze daarom haar socials even verwijderde.

De reden

Een story later trekken ze dit recht, omdat ze zelf had gereageerd op de eerste story. Ze zei in een reactie dat het verwijderen van haar socials niks te maken had met de geruchten.
"Ola. Toevallig is ie weer geactiveerd inmiddels. Had niks te maken met die story's, had m'n insta pas vorige week gedeactiveerd en die story's zijn inmiddels al bijna twee weken geleden."

Fadim legt uit

Ze gaat verder: "Het ligt inderdaad zoals jullie zeggen anders in elkaar dus ik stress er niet om ik en de mensen om ons een weten hoe het zit. Er speelde gewoon iets in m'n privé leven wat mijn volle aandacht nodig had dus had even geen zin in niks of niemand."
Fadim zegt dat ze er niet wakker van ligt wat mensen over haar denken te weten. "Mensen denken altijd alles te weten uitgaande van social media maar er zijn genoeg dingen die spelen waar niemand wat van weet. Ik zit al zeven jaar hier in. Ga heus niet alles deactiveren om "juice"."

Bekijk hier de beelden:

whatsapp image 2023 06 27 at 160318 576x1024
whatsapp image 2023 06 27 at 160319 575x1024
Bron: Instagram