sarahandre

Sarah van Soelen niet blij met documentaire André, onderneemt actie!

Net binnenapr 14 2022, 10:00
Sarah van Soelen zal samen met haar familie actie ondernemen tegen André Hazes. Dit laat roddelkanaal Reality FBI weten.

Sarah niet Blij

Eerder maakte Sarah al duidelijk niets meer met André Hazes te maken willen hebben nadat ze hem blokkeerde op sociale media. Maar nu laat Reality FBI weten dat de 25-jarige ex van de volkszanger nog meer stappen zal gaan ondernemen.

Actie ondernemen

Volgens Reality FBI zouden Sarah en haar familie niet in de aanstaande documentaire willen voorkomen. "We hebben nooit meer wat van André vernomen en zijn nooit bedankt. We worden straks neergezet als 'tussenfase' in een documentaire, waar we niets meer mee te maken willen hebben."
Ook zouden er geen quizclaims getekend zijn door de familie. Genoeg redenen dus voor de familie om aankomende maandag in gesprek te gaan met het productiehuis van de documentaire.

Documentaire

Videoland kondigde eerder aan een documentaire over de volkszanger uit te brengen. 'We volgen hem al anderhalf jaar, in een tijd waarin hij veel in het nieuws is geweest', schreef de streamingdienst eind april op social media.

Bekijk de beelden hieronder:

img 5946 581x1024
Bronnen: Instagram