sylvie meis

Sylvie Meis gespot met nieuwe vlam "Quote 500 miljonair" (beeld)

Algemeenaug 17 2023, 10:37
Sylvie Meis heeft volgens de media een nieuwe lover aan de haak geslagen. Laatst gaf ze aan het erg moeilijk te vinden om "geschikte" mannen te daten. Dat lijkt nu echter verleden tijd, want ze heeft het wel erg gezellig met iemand nieuws.

Nieuwe vlam Sylvie Meis

De Duitse krant Bild schreef als eerste dat Sylvie Meis een nieuwe vlam heeft. De Duitse krant zegt dat ze een nieuwe liefde hebben gevonden in een Nederlander: de 48-jarige Wim Beelen (geen familie van Giel). Net als haar vorige lover Niclas Castello, zou deze man niet zomaar iemand zijn. Gij schijnt een vermogen te hebben van zo'n 200 miljoen. Beelen is onder andere investeerder in sloopwerkzaamheden en de verwerking van bouwpuin.
Roddelaccount Reality.FBI heeft de e erste beelden in handen gekregen van Sylvie Meis en Wim Beelen. Bekijk de foto’s hieronder:

Moeilijk om Sylvie te daten

Kort geleden vertelde Sylvie Meis nog hoe lastig ze het vond om te daten sinds ze uit elkaar is met Rafel van de Vaart, de vader van haar kind. Ze is vaak bang dat diegene haar alleen wil om wie ze is.”Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je jezelf vaak af of dat de enige reden is dat ze interesse hebben.”

Bekijk hier de beelden:

sylvie 591x1024
image 2023 10 08 100403jpg 601x1024
Bron: Youtube