screenshot 3 7 2023 14 09 22

'Vriend van Hakimi doet schokkende onthulling over Mbappé'?! (video)

Algemeenmei 19 2023, 12:12
Een Spaans-Marokkaanse vriend van Hakimi, die een carrière heeft als rapper, bracht dit jaar een nieuw album uit. Hij staat deze zomer op verschillende festivals. Afgelopen weekend stond hij op het podium in Madrid en leek daar een schokkende onthulling te doen over Mbappé.

Vriend van Hakimi

Hij trad op tijdens het Puro Latino Fest in de Spaanse hoofdstad. Een van zijn liedjes "Como Están?" begint met een intro waarin je hem herhaaldelijk " Mbappé " hoort zeggen. Vlak voordat de band met de intro begon, schreeuwde hij dat hij (Mbappé) binnenkort in het Santiago Bernabéu te zien zou zijn. Dat is het voetbal stadion van Real Madrid.
De rede dat deze uitspraak heel serieus wordt genomen, is dat de rapper goede vriend van Hakimi is , die tot voor kort samen met Mbappé bij PSG voetbalde. Mbappé liet onlangs weten zijn contract bij PSG niet te willen verlengen. Zelf bevestigt hij tot nu toe de geruchten niet. Wel werd hij eerder dit jaar al aan Madrid gekoppeld. PSG kon hem toen binnenhouden met een bizar aanbod.
Er wordt natuurlijk superveel over de toekomst van Mbappe gespeculeerd. Momenteel zien de meeste mensen hem als een van de beste spelers van de wereld. De Fransman is dan ook erg gewild door de grootste clubs.

Bekijk hier de video:

Bron: Twitter
"}])