ontwerp zonder titel 6 3

Jade Anna reageert in pikante video opnieuw op Gio nieuwe relatie? "Bezig met mezelf" (Beeld)

Algemeenaug 19 2023, 11:38
Jade Anna lijkt opnieuw subtiel te reageren op de nieuwe relatie van Gio met Lynn. Het is niet de eerste keer dat ze dit op deze manier doet. Recent werd bekend dat Gio een nieuwe vriendin heeft en daar liet ze zich al eerder over uit.

Veel gemende reacties op Jade Anna

Jade ligt op bed en heeft een wit topje aan, terwijl er vele lichtflitsen te zien zijn van kennelijk een camera die een fotoshoot van haar aan het schieten is. Ze meldt dat ze druk is met haar eigen ding "Busy minding mine". Volgens Juicechannel duidelijk een reactie op de relatie nieuwtjes, en ze reageren dan ook met "houden zo meid".
Op haar Instagram-account worden er veel negatieve reacties geplaatst onder haar video, zoals: "Poh hard gewerkt vandaag" en een andere volger reageert met: "Je kan gewoon zien dat ze zelf ook denkt, wat de f ben ik aan het doen ?". Er staan ook positieve reacties op haar bericht: "Elke dag word je mooier ??" en "Zij moet echt gekozen worden voor mooiste vrouw van Nederland nou ja voor mij is ze dat al".

Jade Anna reageerde eerder op vriendin van Gio

Ze reageerde eerder met een subtiele post op de nieuwe vriendin van Gio. Dit deed ze middels een Insta-story. In haar story stond de tekst “It was all just a dream”. Yvonne Coldeweijer steunt de ex van Gio en reageert op haar reactie.

Bekijk hier de beelden

screenshot 21 10 2023 21 50 27
juicechannel 3216942641553968709 576x1024
Bron: Instagram