jade gio uit elkaar

Gio en Jade Anna in tranen: Opnieuw uit elkaar! "Het ligt aan mij... " (VIDEO)

Net binnensep 13 2023, 16:15
Het is alweer voorbij: de geruchten blijken waar, Gio en Jade Anna zijn wéér uit elkaar. Na een jaar het opnieuw te hebben geprobeerd hebben ze het uit gemaakt, zo laten ze zwaar emotioneel weten in een nieuwe video.

Gio en Jade Anna uit elkaar

Gio zegt dat ze geen ruzie hebben, "maar het werkt op de een of andere manier gewoon niet tussen hen." Ze hebben naar eigen zeggen 'nooit ruzie en botsen ook niet', volgens Jade zijn ze echter té goede vrienden waardoor de relatie niet werkte.

Reden?

Jade zegt dat de reden van de breuk misschien wel bij haar zelf moet zoeken, omdat ze naar eigen mening niet de juiste liefde terug kan geven aan Gio die hij wel aan haar geeft . Ze barst op dat moment in tranen uit en kan niet goed uit haar woorden komen, maar vertelt dat ze Gio wél de wereld gunt.

Geen ruzie

De twee zeggen dat ze in good terms uit elkaar gaan en goede vrienden blijven. Het 'voelt allemaal zo raar voor ze om precies dezelfde breakup aankondigingsvideo maken in tranen', zo meent Gio. Gio zegt dat hij een masker heeft gedragen afgelopen weken in de vlogs om vrolijk over te komen, terwijl hij juist diep ongelukkig was.

Bekijk hier de emotionele onthulling en hele vlog: