screenshot 4 8 2023 12 17 16

PowNed presentator onthult hoe het ging met Temptation Megan "Lag ineens op m'n bed"

Algemeenjun 12 2023, 12:19
PowNed presentator Aryan Parsa is de laatste verovering van onze reality ster van de week. Temptation Megan is de laatste weken druk bezig met zoenen, dansen en tatoeages zetten met verschillende mannen. Aryan is in Chersonisos waar hij bezig is een serie te filmen die de kijker een beeld geeft van het leven als DJ op een feestbestemming. Daar ontmoette hij Megan en hij vertelde erover in een interview.
Megan werd als eerste bekend van Temptation Island, maar deed in de tussentijd ook mee aan Ex on the Beach. Sterker nog, nadat ze uit het laatste seizoen kwam, had ze een relatie met Joey. Dat duurde niet lang, want Joey zag te veel leuks op Ibiza. Megan vertrok gepikeerd naar Cherso en zit sindsdien niet stil.

PowNed presentator Aryan Parsa

Eerst ging ze met Marc Junior, overigens een vriend van Joey, daarna werd ze gespot met Wesley Sneijder en nu is PowNed presentator Aryan smoorverliefd. Dat vertelt hij zelf in een interview met zijn collega van Pow. “Ik denk dat ik de liefde van mijn leven heb ontmoet hier, dat had ik natuurlijk niet verwacht ik ging naar Cherso om te feesten en te ne*k*n”.
Hij vertelt: “Ik heb zoveel gezopen dat ik het eigenlijk niet eens meer weet. Ik deed hier de deur open en toen lag zij al op bed voor mij. Dat is echt het verhaal, dat is echt waar en je gaat het ook in de serie zien”.
Aryan Parsa vertelt zelfs dat zij nu al als een stelletje hand in hand lopen in de avond.

Bekijk hier de beelden:

megan aryan
Bron: YouTube