screenshot 28 03 2023 11 35 55

Monica en Rijk hand in hand gezien bij concert!(beeld)

Algemeenmei 24 2023, 11:57
Monica en Rijk blijven maar samen gezien worden. Monica lijkt steevast te ontkennen dat ze een relatie heeft met Rijk Hofman. Toch lijken de bewijzen dat het wel zo is steeds duidelijker. Onlangs versprak ze zich in haar podcast en Rijk lijkt niet echt z'n best te doen het te verbergen. In zijn interview met Robbert Rodenburg omschreef hij het uiterlijk van Monica toen hij vertelde wat zijn type was. Nu heeft een spion van Yvonne de twee hand in hand zien lopen naar het concert van Harry Styles.

Monica en Rijk

In een interview zei Monica expliciet dat ze geen relatie heeft met Rijk. Ze was toen op de rode loper naar een première. Vanwege de vele geruchten vroeg de interviewer direct naar haar en Rijk. Ze moest lachen en vertelde toen dat ze het leuk hebben maar geen relatie hebben met elkaar. Dat lijkt nu nog lastig te geloven, zeker omdat iedereen ondertussen de geruchten al heeft gehoord.
Het begon een tijdje geleden toen Monica en Rijk samen op date leken te zijn. Sindsdien lijkt er steeds meer bewijs te zijn dat ze met elkaar bezig zijn. Ze waren hiervoor wel al vrienden, dus sommige mensen denken dat ze daarom steeds samen gezien worden. Maar nu we ze hand in hand samen naar een concert zien gaan, lijkt dat toch niet het geval.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 5 6 2023 13 03 08
screenshot 5 6 2023 13 03 17
Bron: Instagram