luxe penthouse peter gillis te koop 1200x545 c

Nicol Kremers bekent: "Peter heeft me vaker mishandeld"

Algemeenmei 07 2023, 8:04
Nicol klapt uit de school over haar relatie met Peter Gillis. Ze wil niet meer zwijgen en geeft de reden van de breuk aan. Als goede vrienden uit elkaar, is geen sprake van. Sterker nog ze kreeg rake klappen.

Breuk

"De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt”, laat de realityster weten in Party. Maar nu we de aangifte aan het voorbereiden zijn, komt dat allemaal weer omhoog. Dat maakt het er niet makkelijker op.”

Geacteerd

Nicol zou al langere tijd niet meer gelukkig zijn met Peter Gillis. Hier was al sprake van tijdens de opnames maar ze durfde zich er niet over uit te spreken. "Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde”, vertelt ze. "Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen.”
De mishandeling speelde toen ook al. Er zouden vaker incidenten hebben plaatsgevonden. "Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen. En dat zijn er nogal wat”, aldus Nicol.

Mishandeling

Een jaar geleden stond de politie op de stoep bij familie Gillis. Nicol zou hebben gebeld omdat zij door Peter zou zijn mishandeld. Hij zou haar in de neus en in de rug hebben gebeten, aan haar haren hebben getrokken en in haar oor en borsten geknepen. Ze trok haar verklaring later in maar het OM gaat hem toch vervolgen. Het is bekendgemaakt dat Peter Gillis op 29 augustus voor de rechter staat.
Ze deelde de schokkende beelden met Shownieuws.
screenshot 22 3 2022 18 41 32 1024x507

Bekijk hier de video

Bron: Ditjes en Datjes, Kijk.nl