afbeelding axed 35

Eloise van Oranje gaat voor gewaagde selfie! Uit de kleren! (beeld)

Algemeenaug 13 2023, 8:44
Eloise van Oranje heeft ook nog een andere kant. De gravinfluencer trakteert namelijk op een gewaagde foto. Haar volgers hebben niks te klagen.

Gewaagde selfie

Eloise van Oranje is heerlijk aan het genieten van het zonnetje en dat dit ze uiteraard met een gewaagde foto. "Lekker zonnetje geef je ons Nederland", schrijft ze bij de foto. De gravinfluencer lijkt uit de douche te zijn gedoken. Ze heeft enkel een handdoek om zich heen.

Reacties

Haar volgers kunnen de beelden wel waarderen. "Zo prachtig", reageren meerdere mensen. Ook worden er grappen gemaakt door andere BN'ers. "Mag dit wel", reageert William Rutten. De gravin krijgt soms te maken met kritiek. Door het programma 'Het Perfect Plaatje' kreeg ze te maken met een badpak rel.

Kritiek

"Laat het Jeroen niet zien", reageert een ander. Hij had kritiek op de gravin. Hij vond het 'ongepast' dat ze een badpak droeg. Dit ging het verkeerde keelgat en meerdere BN'ers namen het voor haar op. Er werd zelfs een statement gemaakt door Chantal Janzen en Jan Versteegh maakte een foto in een badpak.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram