rachelklaas

'Rachel Hazes kreeg 25K in envelop om Klaas Otto aan te nemen?!' "Kocht voor 30.000 sieraden van hem"

Algemeenjun 12 2023, 14:19
Tijdens de Rachel Hazes rechtszaak vandaag zijn er nieuwe onthullingen gedaan door haar voormalige zakenpartner Marieke van Beek. Rachel zou o.a. voor 25.000 euro contant in een envelop hebben ontvangen om Klaas Otto op de loonlijst te zetten.

Rachel Hazes zaak

De ruzie gaat zoals bekend om een huis dat Rachel verhuurde aan Marieke, maar meent nog veel huurgeld tegoed te hebben dat ze niet van haar heeft gekregen. En nu probeert Rachel dus via de rechter het bedrag alsnog te ontvangen.

25K in envelop om Klaas Otto aan te nemen?

Maar Van Beek komt nu met meer onthullingen. Rachel had twee weken een relatie met Otto en volgens Marieke nam ze het 25000 euro contante geld in de envelop aan: ,,Ze heeft zichzelf ook gefotografeerd met dat geld. Ik, de dochter en de ex-schoonzus van de dochter ontvingen die foto”.
Van Beek zegt echter dat Otto en Hazes later ruzie kregen en zij 9000 euro heeft geleend aan Rachel omdat die “heel bang” was dat de envelop terug moest naar Otto. Deze 9000 zouden zijn verrekend met de huur voor de woning.

Rachel ontkent

Rachel ontkent echter alles, volgens een verslag in AD, ANP: ,,Ik weet niets van het verrekenen van huur. Zo’n afspraak is nooit gemaakt. Ik heb met Otto een loon afgesproken van 2000 euro per maand. Hij zou mij begeleiden als ik naar openbare gelegenheden ging op oproepbasis.”
Rachel geeft toe dat zij toen 85.000 euro contant geld had, maar dat ze dat zelf had opgenomen. Rachel meent: "Om o.a. 30.000 euro sieraden te kopen van Otto. Ik weet niet hoe hij aan die sieraden kwam. Ik heb met hem besproken dat ik op zoek was naar bepaalde sieraden en hij zei dat hij dat kon regelen. Achteraf is gebleken dat die envelop met 30.000 euro nooit bij de mensen terecht is gekomen waarvoor het bedoeld was. Dat kan maar één ding betekenen, namelijk dat het geld nog steeds in bezit is van mevrouw Van Beek.”

Bekijk hier meer over de zaak en de relatie van toen:

rachel hazes
Bron: AD, Telegraaf, ANP