nikkie

'Het gaat niet goed met Nikkie Plessen' "Winkels stoppen massaal" (Beeld)

Algemeensep 09 2023, 11:20
Het zou op het moment niet goed gaan met het merk van Nikkie Plessen. Winkels zouden massaal stoppen met de verkoop van NIKKIE zo bericht Yvonne Coldeweijer. Veel winkels zitten er heel erg mee dat zij een collectie moeten inkopen van vaak minimaal 8000 euro.

De populaireit van de naam NIKKIE neemt af

Life of Yvonne heeft research gedaan naar NIKKIE en deelt dit op haar Instagram-story wat er aan de hand is rondom het kledingmerk van Nikkie Plessen. Ze schrijft: "Even research gedaan en verschillende spionnen gesproken en ik begrijp nu wel waarom winkels massaal stoppen met de verkoop van NIKKIE". Veel winkels zouden het erg vervelend vinden dat zij een collectie moeten inkopen van vaak minimaal 8000 euro: "

"Je zou moeten concurreren tegen Nikkie zelf"

Yvonne schrijft: "Nikkie Plessen plaatst de nieuwe collectie na vijf weken op haar site en in haar eigen winkels al in de SALE doet. Maar de winkels die hebben afgenomen mogen dit niet! Nikkie heeft hen hele strenge voorwaarden laten tekenen. En zo krijg je dus het gevoel dat je moet concurreren met Nikkie zelf! Dat is voor de winkels natuurlijk niet te doen."
Er zou nog iets anders aan de hand zijn volgens Yvonne: "Daarnaast merken veel winkels dat de populariteit van de naam NIKKIE afneemt. De kleding is te duur en tijden veranderen! Veel klanten hebben geen paar honderd euro meer over voor fast fashion. Winkels blijven met hele collecties zitten en besluiten daarom massaal om ermee te stoppen!"

“20 cent fooi” van Nikkie

Onlangs kwam Nikkie in het nieuws omdat iemand zicht beklaagd heeft over presentatrice/onderneemster Nikkie Plessen. Na het verhaal over beklag dat ze een tasje van 10 cent niet wilde betalen gaat het nu om een fooi van 20 cent. Het verhaal komt van een volger van Yvonne Coldeweijer. Deze maakte naar eigen zeggen mee hoe Nikkie in een restaurant kwam eten voor een megabedrag, maar volgens de volger slechts een hele kleine fooi gaf. ,,Na een avond luxe dineren met wat vrienden in een restaurant met een rekening van 1999,80 euro maakte ze er 2000 euro rond van en zei ze tegen mijn toenmalig collega ober: ‘Laat het wisselgeld maar zitten’.”

“Gierig”

De collega-ober van de volger was het hier zo niet mee eens dat hij actie ondernam en wraak nam: “Hij heeft die twintig cent met een stalen gezicht uit de kassa gepakt en op haar bord neergelegd. Ik zal het nooit vergeten, wat een gierige krent.”

Bekijk hier de beelden

lifeofyvonne 3232096683037953942 1 576x1024
Bron: Instagram, Life of Yvonne