screenshot 10 10 2023 15 27 56

Selma Omari onthult alles over geheime zwangerschap! "Niemand wist dit.."

Algemeenjun 10 2023, 12:48
Selma Omari zal in een nieuwe reality serie te zien zijn, die zal gaan over haar geheime zwangerschap. Bijna iedereen werd volledig verrast toen ze afgelopen augustus opeens aankondigde moeder te zijn geworden. Nu onthult ze meer.

Selma Omari

Selma koos er bewust voor om haar zwangerschap geheim te houden. Nu blijkt waarom: Ze werd gevolgd door een cameraploeg voor een exclusieve onthulling na een deal voor een TV serie. "Niemand weet het, maar ik ben zwanger. Mijn wens om moeder te worden was groter dan het bewandelen van het traditionele pad."

Geheime zwangerschap

Selma is emotioneel te zien in de video en heeft het moeilijk, ze ziet lichaam veranderen: "Ik haat in de spiegel kijken." Zus Marwa zegt: "Ik denk dat Selma wel onderschat dat het ook lastig gaat zijn als moeder." Ook de haat die Selma weer krijgt komt aan bod "Mensen zullen toch wel weer gaan haten. Tuurlijk, ik pas niet in het perfecte plaatje"

Onthult alles

Wat velen zich echter afvragen is wie de vader van Selma's dochter is, maar of ze daar op antwoord zal geven is nog maar de vraag. Selma maakte onlangs wel bekend te gaan reageren op alle vragen, ze reageerde ook op geruchten die rond gingen over een BN'er: “Ik zal al jullie vragen gaan beantwoorden . People be making up stories and none of them are true.”

Bekijk hier de trailer en meer:

Via RTL, IG, Youtube, BNNVARA