screenshot 15 6 2023 15 02 14

Manager van Mart Hoogkamer onthult: "Dit is er écht aan de hand!"

Algemeenapr 14 2023, 13:10
De manager van Mart Hoogkamer doet een boekje open over waarom de artiest zijn optredens van de komende tijd afzei. Onlangs liet de Bacardi Lemon zwemmer weten dat hij voor zijn rust voorlopig wegblijft.
"Werk om te leven, leef niet om te werken", zei Mart dat het advies van zijn moeder altijd al was. "Had ik maar naar haar geluisterd. De afgelopen tijd lijkt het er op dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren."

Manager van Mart

Robert Schipper de manager van Mart, laat weten dat de situatie nog niet veel beter is. "Hij heeft iets meer zonlicht gezien, waardoor hij wat meer kleur heeft gekregen. Maar we zijn druk bezig met hem.", vertelt hij in weekblad Story.

Meer aan de hand

Naast het feit dat hij oververmoeid is, schijnt er nog iets aan de hand te zijn met de zanger. "Voor Mart is zijn bekendheid toch wel een pittig dingetje. Hij kan de McDonalds niet meer in zonder dat iedereen iets van hem wil. Dat is de keerzijde van de medaille.", vertelt Robert. Mart zou dus niet goed kunnen wennen aan overal herkend worden en er erg veel last van hebben.

Mental coach manager van Mart

Volgens de manager van Mart praat hij nu met iemand die hem daarbij helpt. "Daarom hebben we nu een mental coach ingeschakeld die hem daarbij kan helpen. Hij moet alles verwerken. In de afgelopen twee jaar is er zoveel gebeurd. En dan het gevoel hebben altijd te moeten presenteren, dat is best wat voor een jonge zanger. Die trein is nooit meer gestopt."

Bekijk hier wat video's:

Bron: DenD