wesley sneijder

Wesley Sneijder heeft alwéér nieuwe vlam! Samen gespot! (beeld)

Algemeenjul 05 2023, 10:39
Wesley Sneijder laat er geen gras over groeien. De oud-voetballer staat bekend om zijn turbulente liefdesleven na zijn huwelijk met Yolanthe. Eerder werd hij nog gespot met EOTB-ster Megan maar hij heeft nu een nieuwe scharrel.

Nieuwe vlam

De oud-voetballer heeft het er maar druk mee. Hij blijkt een nieuwe scharrel te hebben. Op social media deelt Wesley Sneijder, een foto van zichzelf met een andere dame Romy Lukassen
Er is nog niet veel bekend over de nieuwe vlam. Ze heeft wel duizenden volgers en dit zal niet hierbij blijven. Onder haar foto's wordt er al gereageerd met memes van Wesley.
wesley

Zoenend gespot

Twee dagen geleden werd hij zoenend gespot met EOTB-ster Megan Desaever. Ze zouden het gezellig hebben gehad in Griekenland. Megan heeft zelf ook een onrustig liefdesleven. Haar relaties lopen één voor één stuk. Eerder had ze een relatie met Joey, maar die werd aan de kant geschoven. Vervolgens had ze een kortstondige relatie met Marc Junior.
De romance tussen Sneijder en haar bleek ook niet heel serieus te zijn. Hij lijkt haar alweer aan de kant te hebben gezet.

Uit elkaar met Yolanthe

Het is maar de vraag of Wesley ooit weer zijn droomvrouw vindt. Yolanthe en hij gingen in 2019 uit elkaar. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt om haar weer terug te winnen, maar tot nu toe is dat nog geen succes geweest.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 05 at 124003
Bron: Kijk.nl