screenshot 04 07 2022 19 31 15

Gregory van der Wiel gespot op datingapp na verzoening met Rose Betram?!

Algemeenjul 30 2023, 7:19
Gregory van der Wiel en Rose Bertram zijn weer met elkaar hereningd. De twee werden zoenend gespot tijdens een vakantie op Ibiza. Maar het lijkt erop dat, de voetballer van twee walletjes probeert te eten.

Datingapp

"Terwijl Stephanie haar nieuwe carriére als actrice in een B-film ontzettend serieus zit te nemen, zit Gregory thuis nog steeds op Raya te swipen. Aldus meerdere spionnen", laat Yvonne Coldeweijer weten. Raya, is een exclusieve datingapp waar voornamelijk bekende mensen op zitten, op zoek naar liefde of een vluggertje. De twee waren afgelopen week nog samen op Ibiza en het leek op een verzoening.
screenshot 31 1 2023 11 30 11 1024x622

Breuk

Tijdens een interview met Robbert Rodenbrug was het model erg openhartig over haar breuk met voetballer Gregory van der Wiel. De twee zette een punt achter de relatie na 8 jaar. Het model gaf aan dat zij zichzelf wilde ontdekken.

Mbappé

Rose Bertram heeft het na de breuk met de voetballer niet makkelijk gehad. De geruchtenmolen over haar liefdesleven bleef maar draaien. Het ging van een avontuur tijdens Expeditie Robinson met Thijs Boermans tot aan voetballer Kyllian Mbappé.
Meerdere juicekanalen brachten uit dat de twee het heel gezellig hadden met elkaar. Kort daarna zou het model ook nog een leuke tijd hebben gehad met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. De geruchten ontkende ze glashard. In een interview liet ze weten, dat de geruchten veel schade hebben gebracht aan haar mentale gezondheid.

Bekijk hier de video

img 20230830 030818 613x1024
Bron: Instagram