rose bertram

Rose Bertram trakteert op pikante vakantiekiekjes in bikini!

Algemeenjul 29 2023, 7:32
Rose Bertram laat zich weer van haar beste kant zien. Het model reist de wereld over met haar kinderen en daar mogen volgers dan van genieten. Dit keer trakteert ze weer op reeks vakantiekiekjes.

Vakantiekiekjes

Het einde van de zomervakantie nadert. Maar daar horen nog wel de laatste vakantiekiekjes bij. Rose Bertram is met het gezin op Ibiza. "Laatste vakantiedump van zomer 2023", schrijft het model bij de fotoreeks. Ze deelt veel foto's van haar topfitte lichaam in een aantal bikini's en nietsverhullende jurkjes.
rose bertram

Zoenend gespot

Bertram lijkt het heel erg naar haar zin te hebben op het Spaanse eiland. Eerder is ze zoenend gespot op het strand met Gregory van der Wiel. De twee zette een punt achter hen relatie na 8 jaar. Het leek er ook op dat er geen mogelijkheid op verzoening was.

“Er is te veel gebeurd. Ik denk dat we op dit moment nog op verschillende punten in onze beide levens zijn. Zij met haar carrière en ik juist klaar met mijn carrière. Ik die een nieuwe wending aan mijn leven moet geven en nu sinds een paar jaar met mezelf deal. Dus ik denk dat we wat dat betreft iets uit elkaar zijn gegroeid en ieder zijn eigen pad moeten bewandelen", liet ze weten.
Het lijkt erop dat liefde alles overwint en het koppel het weer opnieuw probeert. Ze hebben samen twee dochters.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 29 at 093150
Bron: Instagram